Hluboká v pohybu

sportovní a kulturní spolek

Přinášíme kompletní nabídku příměstských táborů 2021

Aktivity
Zveřejněno: 24. 3. 2021

Chystá se pohádkové léto 2021! Náš sportovní a kulturní spolek Hluboká v pohybu každým rokem pořádá letní příměstské tábory pro děti, a to během celých letních prázdnin. Naší prioritou je, aby si děti z každého dne odnesly nové poznatky, aby zažily něco, na co budou v dobrém vzpomínat a co navíc obohatí jejich znalosti a dovednosti.
 

Poskytujeme klubovou slevu!

Chceme, aby naše tábory byly co možná nejdostupnější, a to i po finanční stránce. Tentokrát bude možné uplatnit slevu 1.000 Kč přímo z našeho dětského klubu, a to na jakýkoliv tábor z naší nabídky, i opakovaně. Pokud by s námi dítě absolvovalo každý prázdninový týden, znamená to úsporu až 9.000 Kč! Případná zvýhodnění od města zatím letos nebyla ohlášena, ale z naší strany by bylo možné je dokonce kombinovat.

 

Co musím splňovat a jak mám postupovat, abych měl pro své dítě na slevu nárok?

Sleva je připravena pro 25 nejrychlejších zájemců o naše letní tábory. Na slevu má nárok každé dítě mladšího školního věku – tedy takové, které právě absolvovalo první až pátý ročník ZŠ. Slevu poskytujeme z programu našeho dětského klubu, který zahájil činnost letos na jaře a který je podporován Evropskou unií. Podmínkou je vyplnění táborové přihlášky a současně přihlášky pro registraci do dětského klubu. Obě přihlášky jsou k dispozici ZDE NA WEBU.

Kapacita našich příměstských táborů je omezená, přihlašte své dítě co nejdříve!


PODROBNÁ NABÍDKA ZDE

Související články

Naši partneři

Ministerstvo zemědělství
Ministerstvo školství
Ministerstvo obrany
Jihočeský kraj
České Budějovice
Skupina ČEZ
Hluboká
Hluboká